Där jag bara är

Det finns en plats där jag andas på ett helt annat sätt än på alla andra platser. En plats där min själ landar och vilar. En plats där jag samlar kraft och ork. En plats där jag inte gör eller producerar eller åstadkommer, en plats där jag bara är. En plats där jag inser att det finns väldigt lite ”bara” med det.

Platsen är retreatgården Snoan och du är också välkommen dit. Du som är lärare är lite speciellt välkommen i november när det ordnas en retreat för lärare. Läs mera här. Jag rekommenderar varmt. Jättevarmt. För mig är det helt livsavgörande att få ta en rejäl paus ibland och jag tror att det kan vara det för dig också. Åtminstone avgörande.

Jag har skrivit om retreat tidigare. Du som vill veta lite mer kan klicka här eller här eller till och med här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s