Mitt hårda hjärta

tanden

Egentligen tycker jag att tandfen är en konstig uppfinning. I onsdags tappade Ingrid sin elfte tand och inget har (som vanligt) hänt. Men när jag såg det här hjärtskärande brevet, författat på hushållspapper, på bordet intill hennes säng i går så smalt till och med mitt hårda hjärta.

Jag älskar henne så vansinnigt mycket. Egentligen vill jag vara med henne hela hela hela tiden.

P.S. Ingrid tycker att hon är jättebra på att stava. Hon blev lite förnärmad när jag för någon månad sedan antydde att det ju är bra att hon får lära sig stava i skolan. På något sätt tycker jag att brevet bekräftar mig. Och på något annat sätt inte alls. För hon får ju verkligen fram sitt budskap och det är ju i slutändan det viktigaste. D.S

Advertisements

2 thoughts on “Mitt hårda hjärta

  1. Underbart! Jag skulle inte heller orka fokusera på stavningen om jag skrev på ett hushållspapper. Det är en konst i sig 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s