Delad glädje

229 likes och 96 kommentarer. Om man kan mäta delad glädje så har vi väl någon slags måttstock där. Det finns förstås mycket som är dåligt med sociala medier, men hjälp så vackert det kan vara ibland. Era ord… Mina egna tar nästan slut.

Jag trodde verkligen inte att jag skulle få det här jobbet. Det säger en hel del om de andra som sökte det, men det säger kanske ännu mer om mitt självförtroende som lärare just nu. Det var märkligt att inse i höstas att jag som nästan fyrtioåring har ett skörare självförtroende än jag hade som nästan trettioåring. Hur kan det gå så, liksom?

När jag fick samtalet om att jag hade blivit vald hörde jag mig själv säga att jag hoppas att de inte känner att de måste ta mig bara för att jag har så lång arbetserfarenhet. Av reaktionen att döma kände de verkligen inte så. Men där hade vi det igen. Ett självförtroende som liksom tar sig fram på kryckor.

Trots kryckorna är jag som mest hemma när jag är i ett klassrum. Att nu veta att jag kommer att få vara det så länge jag vill… Det är nästan magiskt. Och er medglädje gör att vi kan stryka nästan i föregående mening. Tack för den!

2 reaktioner på ”Delad glädje

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s