Moster

Jag blev moster innan jag blev mamma. Är idag moster till tre flickor, två av dem är tonåringar och den tredje är det snart.

Hela deras liv har de bott i ett annat land. Aldrig har vi delat vardag, men alltid har vi delat liv. Mest av allt har vi delat sommarliv, inte minst genom det sommarhus som har varit vårt gemensamma.

I natt somnar en av dem under vårt hustak och alla sådana nätter är ovanligt bra nätter. Förutom mina egna barn är de här tre mina närmaste, relationen till dem är helt unik. De är så fantastiskt fina och så väldigt viktiga. Att jag får vara en del av deras liv är bland det bästa jag får vara.

Från en gång när alla tre var här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s