Tre veckor

Det händer så mycket nu. Inte som i att kalendern är fullproppad, men som i att hjärnan är det. Och kanske ännu mer som i att hjärtat är det. Och i så lite av det är jag själv huvudperson. Därför är det svårt att skriva om det. Det är liksom andras texter. Andras kamper. Andras tårar.

Samtidigt är det också jag som kämpar och gråter. För så är det när vi delar liv med varandra. Vi är verkligen inte öar.

Men åtminstone det här vet jag: den här killen fyllde tre veckor och vi fick träffa honom igen.

Han är förstås mycket mycket sötare än jag, men på just den här bilden tycker jag att vi liknar varandra.

En reaktion på ”Tre veckor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s