Att få leva i en sådan film

Jag kan älska att se en film som jag vet att kommer att sluta lyckligt. Det finns liksom en gräns för hur hemska hemskheterna blir när jag sitter där och hela tiden bara vet att det kommer att sluta bra till sist.

Att få leva i tro på en god Gud är på många sätt som att få leva i en sådan film. Visst kommer det utmaningar och hemskheter och elände på vägen, men det kommer att sluta bra till sist. Inte ens fast livet självt tar slut är det verkligen slut. För slutet blir lyckligt. På riktigt.

Fatta nåden och storheten i att få gå omkring och tro att det är sant.

2 reaktioner på ”Att få leva i en sådan film

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s