Lucka 21 – Berätta om någon som du älskar

Ja… Vem ska jag välja? Jag har ju nåden att få älska många människor.

Men just idag berättar jag om en av mina guddöttrar. En ljuvlig människa som består av lek, frihet och tillgivenhet. En som hela första terminen i skolan undrade när det riktigt ska bli fri lek. En som spränger ramar och krossar tak. En som har det största och varmaste av hjärtan och som ser på människor med klar och nådefull blick.

En sådan guddotter har jag. En sådan där helt fantastisk. En sådan som jag saknar

särskilt mycket nu när julen närmar sig.

En jul när både hon och jag var yngre än vi är nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s