Lucka 16 – Berätta om hur du var när du var liten

Jag var ett barn som aldrig kände mig helt trygg i mina sociala relationer. Trygg var jag med mina småsystrar och deras kompisar, annars var jag ganska osäker.

Jag var ett barn som lekte massor. Vi lekte Fröken Sverige, Sikta mot stjärnorna och dagis. Allra mest lekte vi The Sound of Music.

Jag var ett barn som styrde upp teaterföreställningar som jag och småsystrarna och deras kompisar visade upp för grannar. Jag var ett barn som tyckte att man kunde lussa året runt och som därför introducerade vår-cia, sommar-cia och höst-cia och skrev om luciasången enligt rådande årstid.

Jag var ett barn som läste jättejättejättemycket och skrev nästan lika mycket. Jag är så otroligt glad över det och har ju egentligen aldrig slutat. Jag var också ett barn som ordnade skidmärken som mina småsystrar och deras kompisar kunde ta. Lite som simmärken, men för skidor och utan Folkhälsans hjälp.

Jag var ett barn med stor fantasi. Som aldrig hade tråkigt utan som hittade på och gjorde och skapade. Jag är glad att jag fick vara ett sådant barn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s