Lucka 7 – Berätta om ett av dina favoritfotografier

Jag kan inte. Jag tycker om bilder, mer och mer med åren. Men jag kan visa er de fem favoriter jag kom att tänka på just idag. Håll till godo!

Det här familjefotot som Maria Hedengren tog av oss på Anu och Jontes bröllop i maj 2017 är en favorit. Älskar hur bilden fångar familjelivet som det är. Lite kaotiskt och oförutsägbart och vildvuxet, men med mycket kärlek och glädje.

Det här kusinfotot som togs i samband med en hamsterbegravning julen 2016 är en favorit. Det är min syster Matilda som tagit bilden. Älskar de här människorna vansinnigt mycket. Två av mina barn och mina tre syskonbarn. Ljuvliga då, ljuvliga nu.

Den här bilden som Kavilo photography tog i oktober 2016 när fyra skulle bli fem är också en favorit. Jag älskar oss.

Min son gör sig bra på bild. Har alltid gjort. Den här bilden tog min syster på sommarhuset sommaren 2015. En all time favorite, faktiskt. Jag är så svag för den här mannen, har alltid varit och ser inga tecken på någon tilltagande styrka där.
Den här bilden tog min syster på min födelsedag för några år sedan. Av alla fina bilder hon tagit är den här en favorit. Den känns som jag. Inte så tillrättalagd men med en rejäl hunger på livet.

En reaktion på ”Lucka 7 – Berätta om ett av dina favoritfotografier

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s