Lucka 6 – Berätta om bloggarna du läser

Jag läser egentligen inga bloggar alls längre. Kan ytterst sporadiskt klicka in mig på någon av de stora svenska bloggarna, men jag läser inga bloggar alls längre.

Det är nog ett ofrånkomligt faktum att bloggarnas storhetstid varit förbi rätt länge redan. Är det någon annan än jag kvar? undrar jag ibland och minns tiden när vi var många i Svenskfinland som bloggade och läste varandras bloggar och kommenterade på varandras bloggar och länkade till varandras bloggar och gick på bloggala. Det är länge sedan nu och folk har gått vidare.

Men här är jag fortfarande.

Och vet ni vad det märkligaste är? Här är ni fortfarande också. Dagligen har den här lilla bloggen hundratals unika besökare, ibland över tusen och nästan aldrig mindre än sjuhundra. Jag fattar det inte. Det är svindlande stort. Det är ju bara jag.

Jag tar aldrig för givet att någon vill läsa de texter jag vill skriva. I mitt huvud är det Fredrik, mamma, moster och Olle som läser bloggen. Hur de lyckas komma upp i hundratals unika läsare per dag vet jag inte riktigt.

Så det är väl läge att igen säga ett stort, stort tack! Tänk att ni läser. Och tänk att varje dag i den här bloggkalendern slutar i ett enormt tack. Vilken bra kalender!

Jag var nominerad i kategorin årets inspiratör på bloggalan två år i rad. Jag till och med vann två år i rad. Har svårt att fatta det också.

6 reaktioner på ”Lucka 6 – Berätta om bloggarna du läser

  1. Tack Amanda för att du fortfarande vill blogga! Det du skriver här ger så mycket, och ibland så berättar jag det t.o.m vidare till mina tonåringar.. Små händelser i er vardag som ger oss så mycket glädje! Alltid tankvärt och tänkvärt🤍

    Önskar dig och din familj en fridfull jul!🌟

  2. Fortsätt blogga, snälla du. Jag läser dagligen och finner stor glädje i dina reflektioner. Och jag hör säkert inte till din ursprungliga målgrupp, den gamla tant jag nuförtiden är. Ett hjärtevarmt tack!

      • Din blogg är den enda blogg jag följer och läser numera. Och detta med bra samvete dessutom. Jag slutade redan för något år sedan att läsa andra bloggar än din i och med att de inte gav något utan bara stal min tid. Men din blogg ger så mycket, så ett stort tack för dina texter och bilder! Sluta inte blogga, du skriver så bra! keep up the good work! God jul till dig och din fina familj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s