Fotbollsskor på min tandborste

Det finns mycket man kunde säga om den dag som är idag, men jag väljer att säga en sak.

En sak: när jag skulle borsta tänderna ikväll hittade jag inte min tandborste. Tills jag insåg att den låg under en smutsig, lerig och gräsig fotbollssko.

Det här säger så mycket om mitt liv just nu. Och jag inser att den kan komma dagar i mitt liv när jag kommer att sakna mycket av det som är mitt liv just nu, men just idag känns det inte som om skitiga fotbollsskor PÅ min tandborste hör till de sakerna.

Men så tänker jag på de gravar jag besökt idag. På de människor som skulle ge vad som helst för att det skulle ligga en fotbollssko på deras tandborste. Så länge det är rätt persons fotbollssko, en älskad persons fotbollssko som sorgligt nog aldrig mer kommer att ligga på fel ställe.

Och med något som påminner om tacksamhet tvättar jag av min tandborste.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s