Målbild

Den här veckan var en sådan som krävde en målbild. Vi har alla sådana veckor ibland.

Min målbild hette duga. Jag skulle få se fredagens Idol med en syster och en svåger.

Och plötsligt blev målbilden ännu bättre. Jag skulle få ha en syster- och guddotter här också.

Nu hoppas jag på en helg med ganska lite av det mesta. Förutom läsning av skönlitteratur. Tror inte att jag på flera år har läst så lite skönlitteratur som jag läst den här veckan. Vet att jag å andra sidan inte på flera år har läst så mycket studerandetexter som den här veckan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s