Kasta färre stenar

Inte precis varje dag men nog nästan precis varje dag frågar jag mig varför varför varför vi har så mycket saker och så mycket stök hemma. Jag vet att jag inte är helt oskyldig, men jag vet också att jag är en av de två mest oskyldiga hemma hos oss och kan erkänna att jag är rätt snar till dom.

Men så inser jag en dag i slutet av september, kanske rentav just den här dagen i slutet av september, att min vinterspringjacka fortfarande hänger på någon slags paradplats i hallen sedan förra vintern. Att den a) har hängt där sedan april och b) har hängt där utan att jag ens har märkt det är onekligen ödmjukande. Och det svarar ju nog delvis på mina enträgna varför varför varför.

Jag ska verkligen kasta färre stenar i framtiden. Jag ska verkligen inte kasta den första.

Från en annan paradplats. Den som vet vet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s