Sluta fråga

Vi talar om Hildes födelsedag nästan varje dag. Hon fyller ju år snart. I slutet av november. Så det finns mycket att säga.

Idag pratade vi om önskningar. Det är nog mest det vi talar om. Förutom engångstallrikar. Dem talar vi om så ofta att vi någon gång i juni måste sluta ett förbund om att inga engångstallrikar till kalaset inhandlas förrän efter höstlovet.

Men önskningar. Dem kan vi tala om.

– Jag önskar mig en ny mamma, säger Hilde.

Och jag borde verkligen sluta fråga där. För jag är nästan aldrig så pigg och utvilad och balanserad att jag har råd med fortsättningen. Men eftersom jag uppenbarligen inte heller är speciellt självbevarande så frågade jag försiktigt varför hon vill ha en ny mamma.

– Jag vill ha en till helt likadan som du för jag tycker så mycket om dig!

Jag borde verkligen inte sluta fråga där.

2 reaktioner på ”Sluta fråga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s