Två ursäkter

Jag vet att jag är en svag bloggare just nu. Jag har två ursäkter. Två bra.

1. Jag jobbar jättemycket. Sedan jag jobbade som lärare sist har gymnasiet fått ny läroplan och nytt läromedel och i min nya skola gäller nya digitala verktyg och nya system. Jag känner mig som en nyutexaminerad lärare när jag sitter och planerar lektioner eller läser elevtexter sent på kvällarna, men det är läget nu.

2. Det enda jag egentligen vill skriva om är mitt nya jobb. För jag tycker det är så ofantligt roligt och jag kan inte riktigt fatta att jag faktiskt får vara i just den här skolan nu. Så jag vill egentligen skriva bara om det, samtidigt som jag inser att andra knappast vill läsa bara om det.

Men vet en sak – jag vill egentligen skriva om det varje dag.

Och så tycker jag att Sanna Marin är rätt härlig. Kanske ännu härligare idag än igår. Faktiskt.

4 reaktioner på ”Två ursäkter

  1. Härligt! Du kommer i alla fall ha minst en ivrig läsare om du skriver om ditt jobb (men då är jag kanske lite partisk då jag själv är gymnasielärare) 🙂

  2. Så fint att känna så för sitt jobb🙏Det gör jag också, vad gäller det andliga. Vill du läsa lite mer om det, samt om vårt smått kaotiska familjeliv är du varmt välkommen in på min blogg🤗

  3. Jag vill gärna läsa om ditt jobb – även om jag själv befinner mig långt från skolmiljöer just nu så är det intressant att läsa om det som en skribent brinner för! Jag hoppas jag också nån gång hittar ett jobb som jag kan känna så för. Kände faktiskt nästan likadant för småbarnspedagogiken innan jag själv blev småbarnsförälder, men jag har ingen aning om vad jag vill göra nu eller i framtiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s