Så stolt

Den här bilden är fem år gammal. Flickan på bilden har för någon vecka insett att hon är ganska snabb. Hon kom hem från skolan en dag och berättade att hon var bäst i klassen på 600 meter och längd. Och näst bäst på 60 meter. På bilden har hon deltagit i skolmästerskapen i Helsingfors och fått sina första medaljer.

Hon var så stolt. Med rätta.

Idag har flickan på bilden gjort junior-FM-debut. Efter en rätt kämpig och motig säsong som präglats av sjuka knän och svåra nerver så klarade hon kvalgränsen på 100 meter och fick idag ställa sig på startlinjen med sina vänner. Att hon dessutom klarade kvalgränsen i längd efter en liten längdpaus på elva månader var osannolikt men osannolikt härligt. Men vilken resa hit det har varit.

Jag är så stolt. Med rätta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s