Om jag är en fisk

Jag har gjort hundratals skolbesök under de senaste tre åren. Jag har träffat tusentals elever. Och det har varit jätteroligt och det har varit jättegivande, men det har inte varit samma sak. Som att ha egna studerande.

Idag var det äntligen samma sak igen. Jag fick träffa min första egna grupp studerande i min nya skola. Jag hade höga förväntningar och då finns det ju alltid en risk. Men verkligheten överträffade alla de förväntningarna.

Hjälp, så roligt det var. Hjälp, så jag har saknat det här.

Nog visste jag ju att jag har längtat tillbaka, men jag visste nog inte hur mycket jag har längtat.

Det var samma sak. Äntligen. Min bästa sak. Om jag är en fisk är det här mitt vatten. Nu vill jag bara simma igen.

Två minuter före jag öppnade klassrumsdörren och tog emot dem. För att jag ville föreviga. För att jag visste att stunden var viktig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s