Ta den

Idag har Wasa Football Cup kört i gång och i morgon ska jag skriva om det. I nuläget ska jag skriva att vi hade talkotur som planvakter och att jag var orimligt nervös inför uppdraget och övertygad om att jag skulle göra fel. Förstöra. Klåpa.

Lite sådan är jag ju.

Så när jag sedan hade lyckats med mitt uppdrag – helt utan klåp – skckade jag ett meddelande om det till min Fredrik. Med en selfie på mig själv i min staff-väst.

Och jag fick ett svar. Och vilket svar sedan.

Sötaste planvakten på WFC ❤️

Alltså. Vi har varit gifta i nästan aderton år. Att det är så här han svarar är… typ allt.

Det finns mycket som jag tror att vi kan och ska göra för att vårda våra relationer. Jag har läst på och jag har levt och kunde säkert ge tjugotusen goda råd, men just idag kan jag inte komma på något bättre äktenskapsråd än det här:

När du får chansen att kalla din fru för cupens sötaste planvakt – ta den. Bara ta den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s