Hans liv

Idag har han haft födelsedag. Mannen i mitt liv. Och den här dagen har verkligen varit hans liv. Som det är nu när han är 42 år.

Vi sjöng och gav presenter på morgonen. Någon fick verkligen stretcha för att orka vänta med det ända till klockan 9:10. Någon annan fick verkligen stretcha för att orka vara med redan klockan 9:10. Sådant är hans liv.

Det var mestadels god stämning, liiite bråk om vems present som var bäst. Men bara lite. Sedan blev det myyyycket bråk om var vi skulle äta Fredriks födelsedagslunch och i något skede såg det märkligt nog ut att bli det enda ställe som Fredrik verkligen inte vill äta på. Men så var det någon annan som inte heller ville äta där och då hittade vi en annan lösning. Sådant är hans liv också.

Han har sovit två gånger (!) på dagen. En dryg timme (!) båda gångerna (!!!). Sådant är hans liv sällan, men kanske ålderdomen tog ut sin rätt. Födelsedagskvällen tillbringade han i Solf på match med det fotbollslag som han tränar och på seino tog vi kvällsdopp i Petsmo med några av våra viktigaste människor. Och tjugo före elva på kvällen sprang vi en femma tillsammans, han och jag. Sådant får hans liv gärna vara ännu oftare.

Han är helt underbar. Den snällaste jag vet. Den som får människorna omkring honom att blomma och växa. Min älskade. Min bästa vän.

Den dagsfärska 42-åringen, dagen till ära här stylad och fotad av Hilde.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s