En av mina absolut bästa

Vi behöver goda berättelser. Nu kanske mer än någonsin behöver vi starka, vackra och lyckliga berättelser.

En av mina absolut bästa berättelser är den om min vän Therese och hennes familj. Idag kan du få lyssna till den berättelsen. Här.

Gör det. Bara gör det. För också mitt i en brinnande värld händer helt fantastiska saker och vi behöver påminna oss om det. Kärlek och ljus och liv är otroliga krafter. Också när hat och mörker och död härjar.

Kanske speciellt då.

Jag har gråtit många helt olika slags tårar tillsammans med Therese. Och jag är så glad och tacksam för att vi nästan bara gråtit av glädje tillsammans på sistone. Jag är så tacksam för att hon äntligen har fått allt det som hon borde ha fått för länge sedan. Hon är en fantastisk människa. En fantastisk vän och en om möjligt ännu mer fantastisk mamma.

En reaktion på ”En av mina absolut bästa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s