En annan aftonbön i mars 2022

– Vad vill du tacka Gud för idag?

– Att jag fick fara tillbaka till dagis!

– Och vad vill du be för?

– Att jag ska kunna sköta bra om mina föräldrar och mina syskon.

❤️

Ja. Där är vi nu. Efter att i två år ha levt med coronahot lever vi nu med coronaverklighet.

Alla fem har testat positivt. Och TUR är väl det. Dels för att det ändå känns bättre att ta det kort och intensivt, men mest för att jag aldrig skulle kunna tro att vi alla fem haft samma grej om vi inte alla fem haft samma positiva test. Vi har verkligen hållit på med helt olika saker här.

Jag tänker mig att det är lite som ett skoldisco på sent 90-tal. Vi var alla där. I samma lokal, hörde samma musik, betalade samma inträde. Men vi hade verkligen helt olika upplevelser och erfarenheter och berättelser i efterhand.

Så ser vår coronaberättelse ut att bli.

Vi återkommer.

Den här bilden är inte från idag. Men kunde gott vara. På det här skoldiscot kommer alla åtminstone att ha det lika råddigt. Om vi säger så. Där är erfarenheten plötsligt smärtsamt gemensam.

En reaktion på ”En annan aftonbön i mars 2022

  1. Krya på er, om ni nu är sjuka vill säga, eller kanske redan hunnit tillfriskna? Haha, det rummet kan vi relatera så mycket till, särskilt när minstingen var yngre😅Hos mig skriver jag i dag om min nya krigsrutin som jag inte kan hoppa över, samt talar om hur man kan delta i en tävling🌟💛Ta hand om er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s