Riktigt ren nåd

Jag tycker nästan alltid att det där steget från ledighet till vardag känns lite svårt. Å andra sidan tycker jag att steget från vardag till ledighet känns nästan lika svårt. Det är något med steget i sig självt som skaver.

Så när jag i natt, natten före jobbstarten, sov bara en och en halv timme sammanlagt var jag lite nervös. Om det är skakigt i vanliga fall – hur skulle då den här dagen bli?

Håll i dig nu: den blev bra.

På något vänster fick jag ihop hela jobbdagen och på något ännu vänstrigare vänster fick jag ihop hela hemmakvällen med familjen. Det blev en bra dag, en riktigt bra dag. Det var ett av många exempel på riktigt ren nåd.

En kvinna i slutet av en dag med 90 minuter nattsömn i kroppen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s