Stygg valp

Hilde har haft en tuff dag. Alldeles för lite nattsömn gav alldeles för dåliga förutsättningar för supporterskap på fotbollscup. Om jag hade fått ens en halv cent för varje gång hon gnällde idag skulle jag kunna köpa alla fotbollsplaner i hela cupen. Faktiskt.

Jag har blivit kallad många saker idag. Dum. Tråkig. Dålig. Och mitt bland de klassikerna kom plötsligt en nyhet:

– Stygg valp!

Det ni.

Jag vet inte om det är en botten- eller toppnotering. Men jag vet med bestämdhet att jag aldrig någonsin tidigare blivit kallad stygg valp. Och att jag har ett ytterst litet behov av att bli kallad det igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s