På sjukhus

I natt sommar jag på sjukhus på barnavdelningen. Med min förstfödda. Det är planerat och helt odramatiskt och det går verkligen ingen nöd på oss. Jag har distansjobbat och hon har jobbat med en presentation för skolan. Sedan har vi läst bok, sett Gilmore girls, beundrat havsutsikten och spelat yatzy. Sådant som vi får alldeles för lite av i den vardag där det finns så många andra och så mycket annat.

Det är inte ens ett år sedan vi sov här senast, hon och jag. Vi borde definitivt börja välja bättre platser för våra tumisresor, men i väntan på det får det här duga. Vi blir dessutom behandlade så innerligt väl. Amazed. Jag är tacksam för att vi får vara här helt utan rädsla och nästan helt utan oro. Långt ifrån alla på sjukhus har den förmånen.

Jag är också tacksam för att min förstfödda är en så klok och rolig och varmhjärtad typ. Alla stunder med henne är guld. Också sjukhusstunder.

Sjukhusselfie. I har med egen kudde. Sådan är hon också.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s