Den här cykeln

På vår gård står den här:

Jaha? tänker du. En turkosfärgad jopo. Vad är grejen?

Grejen är den att den här turkosfärgade jopon symboliserar vårt liv.

Den här cykeln bor nämligen hos oss. Trots att den inte tillhör något av våra barn utan en bästa vän till ett av barnen.

Jag älskar att den här vännen är en så självklar del av vårt liv och vår vardag att cykeln har flyttat hit. Att många av barnens kompisar ofta är här – det var allt jag drömde om för det här livsskedet. Är så tacksam att vi får bo i ett hus som gör det livet möjligt. Så tacksam!

Tänk att vi inte ens visste att den här cykelägaren fanns för två år sedan. Nu är hon så självklar och så fantastisk. När jag listar sådant jag är tacksam för med livet så kommer barnens kompisar jättehögt på listan. Aldrig tog jag dem för givna. Alltid är jag tacksam för att de finns.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s