Syskon

De som vet säger att det är internationella syskondagen idag. Jag älskar att få vara ett syskon, ännu mer älskar jag att få ha syskon. Mina egna är nämligen i världsklass.

De här tre kvinnorna är så oerhört viktiga för mig. Jag är så glad över att de finns i mitt liv. Jag vet inte vem jag skulle vara utan dem. De är en så stor del av berättelsen om mig.

Är det kanske så att syskon blir speciellt viktiga när det under uppväxten finns bara en förälder? Jag vet inte. Men jag vet att mina systrar är mina viktigaste människor. Så värdefulla. Så olika. Så älskade.

(Och när mina egna barn bråkar med varandra tills någon eller några gråter och/eller skriker försöker jag andas in och ut och tänka på att det kan vara så och ändå bli jättebra. För hjälp, vad vi kunde bråka ibland. Men hjälp, vad bra det blev!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s