Syskon

De som vet säger att det är internationella syskondagen idag. Jag älskar att få vara ett syskon, ännu mer älskar jag att få ha syskon. Mina egna är nämligen i världsklass.

De här tre kvinnorna är så oerhört viktiga för mig. Jag är så glad över att de finns i mitt liv. Jag vet inte vem jag skulle vara utan dem. De är en så stor del av berättelsen om mig.

Är det kanske så att syskon blir speciellt viktiga när det under uppväxten finns bara en förälder? Jag vet inte. Men jag vet att mina systrar är mina viktigaste människor. Så värdefulla. Så olika. Så älskade.

(Och när mina egna barn bråkar med varandra tills någon eller några gråter och/eller skriker försöker jag andas in och ut och tänka på att det kan vara så och ändå bli jättebra. För hjälp, vad vi kunde bråka ibland. Men hjälp, vad bra det blev!)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s