Därför

Varför bor man i Finland?

Jag är väl som folk är mest och ställer mig den frågan rätt ofta under de där månaderna när det är mörkt ännu flera timmar efter att man har vaknat på morgonen och när det blir mörkt igen typ en halvtimme efter lunch.

Men jag är också sådan att jag numera säger ett därför. För inget slår den helt magiska känslan av att ljuset återvänder. I flera veckor har jag flera gånger om dagen förundrats av ljuset och hur underbart det är. Jag vet inte om det faktiskt är värt mörkret, men jag vet att bara vi som vet vad mörker är verkligen kan förstå vad ljus är.

Och jag bara älskar att verkligen kunna känna igen ljus.

Snart.

En reaktion på ”Därför

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s