Rockar vidare

Också vi rockar våra sockor idag. Två av fem i det här hushållet gör det visserligen så gott som varje dag, men den här dagen gör också de det som ett statement. För alla människors lika värde och för alla människors lika rättigheter.

I många år rockade vi våra sockor av ren princip, men sedan några år tillbaka har den här dagen fått namn och ansikten i våra liv och nu rockar vi för de här underbara typerna som vi har fått – verkligen fått – lära känna. Det är en god väns älskade son och det är en omtyckt klasskompis till ett av barnen. Jag är så oerhört tacksam och glad över att mina barn får ha människor med Downs syndrom i sina liv. Jag hoppas så innerligt att barn i alla tider ska få ha människor med Downs syndrom i sina liv.

Vi behöver ju alla varandra. Vi rockar vidare!

One thought on “Rockar vidare

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s