Jag är på rea!

En gång i tiden fick jag skriva en bok. Och en annan gång i tiden fick jag skriva en bok till. Ja, just fick skriva. För i min värld är det en enorm gåva. En ännu större gåva är det att någon faktiskt vill läsa det jag skriver. Den gåvan slår det mesta. Inte en enda dag vill jag eller kan jag ta det för givet. Att du läser de här raderna just nu… Det är förunderligt och förunderligt fint.

Min andra bok Till den lilla människan intill finns nu på rea och kan köpas här. Nu är jag förstås den absolut sista som kan säga något objektivt om den, men jag tror den kan vara värd sju euro. Faktiskt. Hoppas du tror samma sak.

Det finns inte så mycket som jag tänker att jag absolut vill göra i livet, jag har aldrig varit speciellt bra på att drömma. Men om jag får skriva en bok till någon dag… Ja. Inte skulle det göra mig mindre lycklig.

Den här bilden är tagen hösten 2017 när jag håller min andra bok för första gången. Mäktiga stund.

One thought on “Jag är på rea!

  1. Inte skulle det göra oss andra mindre lyckliga heller att få njuta av en till bok av dig! Sätt igång och skriv, jag köper den direkt 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s