Övar

Någon gång när jag har varit förälder i mer än nästan tretton år ska jag lära mig att de idéer som börjar med:

I natt ska vi sova tillsammans alla tre

aldrig aldrig aldrig slutar bra. Speciellt inte när idéerna planeras en måndag.

Men egentligen… Det där vet jag redan. Jag har i flera år vetat att planer som börjar med de orden slutar dåligt eller jättedåligt. Jag bara bryr mig inte. För jag bara älskar att de vill vara tillsammans. Att de skapar egna minnen. Att de söker varandras sällskap. Att de får idéer och smider planer och har enorma visioner för mys. Jag älskar det – också när visionerna kraschlandar lite för sent en måndag.

De här tre kan ju bli något av det absolut bästa och viktigaste i varandras liv. De övar på det nu, tänker jag hoppfullt när jag i skrivande stund samlar ihop smulorna efter kvällens krasch.

Tre som övar.
Fyra som är.

En reaktion på ”Övar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s