Något mindre attraktivt

Av allt jag skulle kunna säga just idag – och det är i sanning mycket – så säger jag det här:

Jag har svårt att föreställa mig något mindre attraktivt än människor som vill vara ligister i trafiken. De där som med flit skapar svarta gummimärken på vägarna. De där som tar sats innan se gasar och sladdar våldsamt.

Det här är en egenskap jag aldrig har förstått mig på. Finns det någon bok skriven ur en trafikligists perspektiv? Då kanske jag kunde lära mig och greppa ens lite.

Det var bara det. Trevlig helg.

One thought on “Något mindre attraktivt

  1. Ja men jag kan hålla med dig, även dem som inte flyttar på siig eller håller åt sidan då man går. Igår då Bq och jag var ute och gick så mötte vi två äldre som gick med stavar, de vägre flytta på sig trots att BQ och jag valde att gå så mycket det gick åt sidan och vi gick bakom varandra, men de gick änndå i bredd brevid så vi nästan trilla i dikt för de tänkte minsann ej gå åtsidan. Samt jag tänker även i pandemitider så borde väl de velat hålla åt sidan de också

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s