Vår profet

Några korta men viktiga från dagen före dagen före dopparedagen (som faktiskt redan hunnit bli dagen före dopparedagen, men det känns inte så):

1. Jag börjar tro att vår tomtenisse Krister har en stark profetisk ådra. Vårt hem är ett jättemysigt hem och det mysigaste av allt – och det här vet Krister – är människorna som bor här. Att det gäng vi fått hänga med igår och idag är samma gäng som vi ”fick” hänga med i förrgår är för mig helt obegripligt.

2. Det här julvädret är ju ingen stämningshöjare precis, men plus sex grader har faktiskt sina fördelar också i slutet av december. Arvid har varit ute i timmar idag. Att han blir hemtvingad åtta på kvällen efter någon timme på studsmattan med kompisarna… Det är jättesvårt att klaga. Faktiskt.

3. Jag och Fredrik har slagit något slags rekord och inhandlat samt inpackat alla barnens julklappar redan kvällen före kvällen före.

4. Att jag varje kväll får läsa en julkalenderbok med Arvid och en julkalenderbok med Ingrid visade sig vara något av det bästa som hände i december 2020. Jag har älskat varje minut.

5. Förra året fick jag till min stora glädje och pirrighet vara en av Radio Vegas allra första vinterpratare. Min mamma, som är ett av mina få men engagerade fans, gjorde mig uppmärksam på att man kan lyssna på det ännu 23.12.2020. Så om du inte har hört det och vill höra det ska du passa på nu. Du kan göra det här. Jag ber redan på förhand om ursäkt för att jag inte låter som jag borde. Har själv ibland blivit förvånad och lite orättvist besviken när jag första gången hört en bloggare jag tidigare bara läst. Hoppas du kommer över den känslan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s