Fyra år

Älskade Hilde. För fyra år sedan, på beräknad dag och på första advent, kom du till världen och gjorde vår familj rikare, roligare, starkare och bättre. Min första tid med dig var tung, men det berodde aldrig på dig. Du var ljuvlig från stund ett och har bara vuxit i ljuvlighet.

Du har varit det barn som gjort oss till proffs på väntrum. Med dig har vi hängt på så många olika sjukhus. Det finns orosmoln som ännu inte skingrats, men de förlorar hela tiden sin förlamande kraft. Du klarar dig så fint och du mår så bra.

Idag får vi fira en helt fantastisk fyraåring. Viljestark, kärleksfull, relationer, fantasifull, modig. Varje dag golvas vi av hur härlig hon är, varje dag känner vi oss alldeles speciellt utvalda som fick bli just hennes föräldrar.

Älskade Hilde Nora Birgitta. Inte en enda dag har jag förtjänat dig. Precis varje dag tänker jag försöka göra det.

2 reaktioner på ”Fyra år

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s