Fantastiskt bra lärare

Hur man vet att ens barn har en fantastiskt bra lärare? Nå, när man ser hur barnet leker lärare med sin lillasyster.

Han talar med den mildaste, lugnaste röst som finns. Han går pedagogiskt igenom skoldagens alla lektioner. Han presenterar dagens hjälplärare (Hilde) på ett sätt som får alla elever (mjukisdjuren) att känna sig som lottovinnare. Minst. Han uppmuntrar elevernas svar, både när det blir rätt och mindre rätt. Han använder termer som gymnastik inomhus som om han aldrig gjort annat. Han ser med sådan värme på eleverna. Han hittar på kreativa och varierande uppgifter. Han har en kaffemugg på katedern.

Han har en fantastiskt bra lärare.

Och hon. Hon har en fantastisk bra storebror.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s