Snygg

Han tycker jag är snygg och han säger det ofta. Efter att ha varit gifta i sexton år säger han fortfarande nästan alla dagar att han tycker jag är snygg.

Jag kan tycka att det är rätt härligt. Det är ju (väl?) inte så att trettiosjuåringar i regel badar i komplimanger om hur snygga de är och det är ju inte så att jag själv golvas av mina egna looks hela tiden.

Men det härligaste med det är kanske att han nästan alla dagar visar våra barn att han tycker jag är fin. Att de får se att en halvfräsch trebarnsmamma som närmar sig medelåldern kan vara sanslöst snygg i någons ögon, i de allra viktigaste ögonen för just henne. Att de får se att man faktiskt inte måste vara modellsnygg för att vara snygg. Faktiskt faktiskt inte. Så bra grej i en värld som försöker få oss att tro att snygghet kommer i bara en enda förpackning.

Min Fredrik alltså. Så goals. Så goals redan innan goals var en grej.

4 reaktioner på ”Snygg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s