Målbild

Vad var din målbild? Under de där slitsamma allra mest coroniga coronaveckorna? Jag hade några olika.

En av dem var att få se mina barn spela fotboll. Någon gång i april kändes det så osannolikt, närmast omöjligt. Men nu är vi här. Den här veckan har vi fotboll alla dagar och trots att det utmanar logistiken och Hildes ljuskänslighet kan jag inte annat än gilla läget. Det här var det jag drömde om och hoppades på i mars och april och maj. Jag tror det blir ännu lättare än vanligt att älska fotbollsföräldralivet i år.

Att plötsligt befinna sig i sin egen målbild är mäktigt. Hoppas du också snart får finna dig själv i din.

En av mina två spelare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s