Målbild

Vad var din målbild? Under de där slitsamma allra mest coroniga coronaveckorna? Jag hade några olika.

En av dem var att få se mina barn spela fotboll. Någon gång i april kändes det så osannolikt, närmast omöjligt. Men nu är vi här. Den här veckan har vi fotboll alla dagar och trots att det utmanar logistiken och Hildes ljuskänslighet kan jag inte annat än gilla läget. Det här var det jag drömde om och hoppades på i mars och april och maj. Jag tror det blir ännu lättare än vanligt att älska fotbollsföräldralivet i år.

Att plötsligt befinna sig i sin egen målbild är mäktigt. Hoppas du också snart får finna dig själv i din.

En av mina två spelare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s