Dagens

Dagens Hild:

– Jag vill inte att någon pojke lägger mig, säger hon lite småsurt och blänger på sin far.

Sedan när är det rimligt att kalla sin pappa för ”någon pojke”? Ja, inte vet jag. Men jag vet att hon sällan bryr sig om vad som är rimligt.

Dagens helt osannolikt sanna idyll: efter att någon flicka (jag) hade lagt Hilde körde vi andra några varv pidro i vardagsrummet. Någon annan pojke (Arvid) bjöd lite väl frimodigt, men det är både förståeligt och förlåtet eftersom han lärde sig grunderna i förrgår. Å andra sidan ledde några pojkar matchen när vi slutade för dagen, så jag ska verkligen inte kasta första stenen här. I den där stunden vid bordet i vardagsrummet bara tokälskade jag att ha stora barn.

Vi fyra. Ibland på Anfield. Ibland i pidro. Alltid bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s