Dagens

Dagens Hild:

– Jag vill inte att någon pojke lägger mig, säger hon lite småsurt och blänger på sin far.

Sedan när är det rimligt att kalla sin pappa för ”någon pojke”? Ja, inte vet jag. Men jag vet att hon sällan bryr sig om vad som är rimligt.

Dagens helt osannolikt sanna idyll: efter att någon flicka (jag) hade lagt Hilde körde vi andra några varv pidro i vardagsrummet. Någon annan pojke (Arvid) bjöd lite väl frimodigt, men det är både förståeligt och förlåtet eftersom han lärde sig grunderna i förrgår. Å andra sidan ledde några pojkar matchen när vi slutade för dagen, så jag ska verkligen inte kasta första stenen här. I den där stunden vid bordet i vardagsrummet bara tokälskade jag att ha stora barn.

Vi fyra. Ibland på Anfield. Ibland i pidro. Alltid bra.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s