Bara gör

Har du någonsin funderat på hur det känns att springa ett litet intervallpass i Dennis? I knälång, tjock vinterjacka, jeans och en behå som inte ens med våld kan kallas träningsvänlig?

I så fall kan du sluta fundera och bara fråga mig. Det blev en av mitt livs kortaste och långsammaste länkar. Och en av mina stoltaste.

Det händer ibland att någon undrar hur jag får gjort allt jag vill göra. Jag tror att svaret fanns någonstans där i motvind när jackan sög i sig regn så att den blev tre kilo tyngre för vare halvkilometer. Det jag faktiskt vill och har bestämt mig för så gör jag också. Jag känner absolut inte efter. Tänker kanske inte ens alltid efter. Bara gör.

Dagens kanske både fulaste och gladaste selfie. Ser ni hur tung min vinterjacka är?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s