Verkligen inte vackert

Vi är liksom alltid trötta samtidigt. Jag avskyr det. De dagar som börjar för tidigt för barnen börjar också för tidigt för oss. Och när deras trötthet tar ut sin fula rätt så har vi alldeles för lite på kraftkontot för att hantera det snyggt. Det är inte farligt. Inte alls. Men det är verkligen inte vackert. Inte inte alls.

Idag har varit en sådan dag. Två av tre barn sov en för kort natt och det gjorde därmed två av två föräldrar också. Så det var verkligen inte vackert.

Men det fanns ju något vackert också med den här dagen och jag ska min vana trogen vaska fram det. Det är inte ens speciellt svårt. Det sköna idag bestod i att vi hade våra vänner här hela dagen, och och nu talar vi vänner som det är lätt att vara sann med. Till och med när sanningen är ganska ful. De har sett allt och de har hållit allt. Att få ha sina vänner är typ det vackraste som finns.

En reaktion på ”Verkligen inte vackert

  1. Härliga Hilde! Vi följer hennes bravader med glädje och förtjusning, hon kommer att förändra världen! Att bejaka ett barns inre själ och kraft är vackert!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s