Den tid som kan köpas

Jag vill egentligen inte leva så, men just nu har vi faktiskt mer pengar än tid. Det är inte så att vi direkt drunknar i pengar, men nog så att vi är ganska svältfödda på tid. Speciellt på ledig tid tillsammans. Därför har vi den senaste månaden anlitat städtjänst. För att det absolut vettigaste vi kan köpa just nu är den lilla tid som kan köpas för pengar.

Jag har stor förståelse för den som inte vill och ännu större förståelse för den som inte kan, men om du egentligen både vill och kan anlita städtjänst och av någon orsak (typ plikt eller skam eller något annat som knappast hjälper någon) inte gör det så vill jag råda dig att testa. Se vad det gör med ditt liv. Det kan kanske göra ännu godare än du tror. Oss gör det enormt gott.

En glimt vårt just nu (inte på bilden) nystädade julhem.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s