Den tid som kan köpas

Jag vill egentligen inte leva så, men just nu har vi faktiskt mer pengar än tid. Det är inte så att vi direkt drunknar i pengar, men nog så att vi är ganska svältfödda på tid. Speciellt på ledig tid tillsammans. Därför har vi den senaste månaden anlitat städtjänst. För att det absolut vettigaste vi kan köpa just nu är den lilla tid som kan köpas för pengar.

Jag har stor förståelse för den som inte vill och ännu större förståelse för den som inte kan, men om du egentligen både vill och kan anlita städtjänst och av någon orsak (typ plikt eller skam eller något annat som knappast hjälper någon) inte gör det så vill jag råda dig att testa. Se vad det gör med ditt liv. Det kan kanske göra ännu godare än du tror. Oss gör det enormt gott.

En glimt vårt just nu (inte på bilden) nystädade julhem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s