Nothing

I mitt flöde idag: pepparkakshus, julgranar och barn i tomteluvor. Och mitt i allt. I ett instagraminlägg. Ord bland en massa andra ord:

The Lord wastes nothing.

För mig säger den meningen det mesta om vad hopp och tro är. Jag tror på inget sätt att ett liv i Guds hand är ett liv befriat från mörker och sorg och lidande, men jag tror på alla sätt att ett liv i Guds hand är ett liv i tro på att Han kan använda också mörker och sorg och lidande. Möta oss mitt i det och göra något vackert också av det riktigt fula och meningslösa.

I den tron firar jag jul imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s