Nothing

I mitt flöde idag: pepparkakshus, julgranar och barn i tomteluvor. Och mitt i allt. I ett instagraminlägg. Ord bland en massa andra ord:

The Lord wastes nothing.

För mig säger den meningen det mesta om vad hopp och tro är. Jag tror på inget sätt att ett liv i Guds hand är ett liv befriat från mörker och sorg och lidande, men jag tror på alla sätt att ett liv i Guds hand är ett liv i tro på att Han kan använda också mörker och sorg och lidande. Möta oss mitt i det och göra något vackert också av det riktigt fula och meningslösa.

I den tron firar jag jul imorgon.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s