En

Av (minst) tiotusen orsaker att älska Fredrik vill jag efter ett veckoslut på vift berätta om en:

När jag är borta och ringer hem låter han nästan alltid glad. Han sköter ju allt på hemmaplan då och jag vet att det skulle finnas (minst) tiotusen orsaker att klaga och sucka, men han väljer bort dem när han pratar med mig. Det gör det så mycket lättare och roligare att vara borta. Och det här ska jag själv försök bli bättre på. Jag är lite för bra på att fastna i en av de där tiotusen orsakerna att klaga, trots att det aldrig hjälper honom och sällan hjälper mig.

Han har haft en gudstjänst, en jordfästning och ett dop medan jag var borta. För att fixa det har han fått köra hundratals kilometer. Ändå tar han emot mig utan bitterhet och missunnsamhet.

Det.

Jag trodde ju att jag valde en bra en då när det begav sig för sjutton år sedan. Men jag hade nog inte en aning.

Han är också bra på kubb. Typ bäst i sommarhussällskapet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s