En

Av (minst) tiotusen orsaker att älska Fredrik vill jag efter ett veckoslut på vift berätta om en:

När jag är borta och ringer hem låter han nästan alltid glad. Han sköter ju allt på hemmaplan då och jag vet att det skulle finnas (minst) tiotusen orsaker att klaga och sucka, men han väljer bort dem när han pratar med mig. Det gör det så mycket lättare och roligare att vara borta. Och det här ska jag själv försök bli bättre på. Jag är lite för bra på att fastna i en av de där tiotusen orsakerna att klaga, trots att det aldrig hjälper honom och sällan hjälper mig.

Han har haft en gudstjänst, en jordfästning och ett dop medan jag var borta. För att fixa det har han fått köra hundratals kilometer. Ändå tar han emot mig utan bitterhet och missunnsamhet.

Det.

Jag trodde ju att jag valde en bra en då när det begav sig för sjutton år sedan. Men jag hade nog inte en aning.

Han är också bra på kubb. Typ bäst i sommarhussällskapet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s