”Min” teater

När Wasa teater fyllde 75 år hette jubileumspjäsen The Sound of Music. Jag spelade rollen som Birgitta i den ljushåriga gruppen och sedan dess har det varit “min” teater.

I år fyller Wasa teater 100. Jag och Fredrik såg igår jubileumspjäsen Spelman på taket och om du har funderat på att gå och se den säger jag bara: GÅ! Det är en helt fantastisk fin uppsättning! Jag skrattade massor och grät massor. Kände massor. Sanslöst välgjord scenografi. Charmiga dockor. Stark musik. Härliga rollprestationer.

Så oerhört sevärd. Jag skulle absolut kunna se den igen. Och det kanske jag gör. Nu när “min” teater finns i hoodsen igen.

Bild: Wasa teater

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s