”Min” teater

När Wasa teater fyllde 75 år hette jubileumspjäsen The Sound of Music. Jag spelade rollen som Birgitta i den ljushåriga gruppen och sedan dess har det varit ”min” teater.

I år fyller Wasa teater 100. Jag och Fredrik såg igår jubileumspjäsen Spelman på taket och om du har funderat på att gå och se den säger jag bara: GÅ! Det är en helt fantastisk fin uppsättning! Jag skrattade massor och grät massor. Kände massor. Sanslöst välgjord scenografi. Charmiga dockor. Stark musik. Härliga rollprestationer.

Så oerhört sevärd. Jag skulle absolut kunna se den igen. Och det kanske jag gör. Nu när ”min” teater finns i hoodsen igen.

Bild: Wasa teater

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s