Råddigaste och stökigaste

Mycket kan man säga om Hilde. Till exempel kan man säga att hon är vårt i särklass råddigaste och stökigaste barn. Varje dag tackar jag min skapare för att jag inte är ett särdeles pedant exemplar, det är utmanande nog som det är.

I dag gick jag mellan badrummet och köket och fick plocka upp fyra (4) använda kissblöjor på vägen. Vi är för allt i världen inte trångbodda, men ingen ska behöva samla på sig så många kissblöjor på den vägen.

Hon är så ofantligt bra på att sysselsätta sig själv, men det har förstås sitt pris. Ibland kan priset vara just de där fyra kissblöjorna och till och med då är jag säker på att det är värt det.

I självsysselsättning. Just här i sommarhuset där det dessutom knappt finns leksaker.

(Någon kanske tycker att det besvärliga här ändå är att hon uppenbarligen använder blöjor fortfarande trots att hon är betydligt närmare tre än två. Det kunde jag kanske också tycka, men jag tycker faktiskt inte det. Och då kan jag inte låta bli att tänka att ingen annan heller behöver göra det.)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s