Saknar jag dem

Jag saknar dem. De fattas mig. Min älskade flock. Jag vet att den ena är världens sämsta sällskap på fotbollsmatcher, att den andra kan vara helt orimlig emellanåt och att den tredje aldrig somnar på kvällarna. Men de är mina och när de inte är hos mig saknar jag dem.

Saknaden har dock fått plåster gjort av guld på såren. Lyckliga jag som i natt får somna just här! Hos vänner som kom att bli familj och som nog aldrig mer kan bli något annat.

Också den här dagen får jag somna tacksam.

Delar av min flock.

3 thoughts on “Saknar jag dem

  1. Detta har inget att göra med detta inlägg precis.. Men jag undrar var ni hittade den underbara barnvakt ni hade då ni borde i Helsingfors? H. En som såå letar efter en bra barnvakt

    • Vi kände henne lite grann via församlingen där vi var aktiva, så hon bara fanns där och vi visste att hon behövde deltidsjobb. Söker ni en mer sporadisk barnvakt eller en mer regelbundet återkommande?

      • Okej. En mer sporadisk men ändå återkommande. Men ofta bara 2-3 timmar åt gången mest med en 1 1/2åring men ibland även med systern 6år. Tipsa gärna vidare om du har kontakter. Jag är ursprungligen från Österbotten också. Å jag nås via min e-post. Å tack för din blogg, den är alldeles underbar så bra så ärlig så sann ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s