Högg till av tacksamhet

Min första dag på nya jobbet började med att jag knappt kom ur sängen. Jag svimmade nästan av smärta i något skede och jag fick googla ryggskott. Sedan kunde det bara bli bättre.

Och det blev det.

Trots att det högg till i ryggen med jämna och ojämna mellanrum hela dagen högg det till ännu oftare av tacksamhet. Tänk att just jag får göra just det här! Att i tre års tid få jobba med och för läsning på heltid är i sanning ett privilegium.

Må jag komma ihåg det alla dagar. Jag tror ju det är möjligt, på förra jobbet var jag tacksam dagligen i tio års tid. Och må ryggen vara mer samarbetsvillig redan i morgon. (Du som behärskar ryggskott får gärna komma med dina bästa tips. Typ nu.)

3 reaktioner på ”Högg till av tacksamhet

  1. Elakt nog så finns det få saker som hjälper mot ryggskott, förutom att stärka musklerna i den. Att ligga på golvet med fötterna uppe och slappna av kan hjälpa tillfälligt, men på sikt brukar fysioterapeuterna rekommendera gym eller någon annan muskelstärkande aktivitet 😕

    • Dessa övningar hjälper! Gör försiktigt och långsamt en gång i timmen. Börja i sängen innan du stiger upp. H. En med regelbundna ryggskott

  2. Att i mån av möjlighet hållas igång och inte bli liggande/sittande, det har funkat för mig då jag anar att ryggont är på väg. Annars så torde stärkande av mag/ryggmuskler kunna förebygga?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s