Högg till av tacksamhet

Min första dag på nya jobbet började med att jag knappt kom ur sängen. Jag svimmade nästan av smärta i något skede och jag fick googla ryggskott. Sedan kunde det bara bli bättre.

Och det blev det.

Trots att det högg till i ryggen med jämna och ojämna mellanrum hela dagen högg det till ännu oftare av tacksamhet. Tänk att just jag får göra just det här! Att i tre års tid få jobba med och för läsning på heltid är i sanning ett privilegium.

Må jag komma ihåg det alla dagar. Jag tror ju det är möjligt, på förra jobbet var jag tacksam dagligen i tio års tid. Och må ryggen vara mer samarbetsvillig redan i morgon. (Du som behärskar ryggskott får gärna komma med dina bästa tips. Typ nu.)

3 thoughts on “Högg till av tacksamhet

  1. Elakt nog så finns det få saker som hjälper mot ryggskott, förutom att stärka musklerna i den. Att ligga på golvet med fötterna uppe och slappna av kan hjälpa tillfälligt, men på sikt brukar fysioterapeuterna rekommendera gym eller någon annan muskelstärkande aktivitet 😕

    • Dessa övningar hjälper! Gör försiktigt och långsamt en gång i timmen. Börja i sängen innan du stiger upp. H. En med regelbundna ryggskott

  2. Att i mån av möjlighet hållas igång och inte bli liggande/sittande, det har funkat för mig då jag anar att ryggont är på väg. Annars så torde stärkande av mag/ryggmuskler kunna förebygga?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s