På sitt nya dagis

Ibland vill det sig så att man själv är 400 kilometer bort den dag ens tvååring ska vara på sitt nya dagis utan förälder för första gången. Då finns det få saker som slår ett sms med den helt odramatiska texten Det gick bra för Hilde. Att sedan få en lite mer utförlig rapport om två portioner lunch, gott humör och interaktion med en ny dagiskompis är kanske det enda som slår det. Faktiskt.

Ibland har det känts overkligt att vi har dragit upp barnen från trygga, fina barngrupper som de älskade. Då blir varje liten seger stor. I dag fick vi en stor. I dag är det – igen – lätt att vara tacksam.

Hon. Ljuvlig. Det är sällan hennes ögom syns. Håll till godo!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s