På sitt nya dagis

Ibland vill det sig så att man själv är 400 kilometer bort den dag ens tvååring ska vara på sitt nya dagis utan förälder för första gången. Då finns det få saker som slår ett sms med den helt odramatiska texten Det gick bra för Hilde. Att sedan få en lite mer utförlig rapport om två portioner lunch, gott humör och interaktion med en ny dagiskompis är kanske det enda som slår det. Faktiskt.

Ibland har det känts overkligt att vi har dragit upp barnen från trygga, fina barngrupper som de älskade. Då blir varje liten seger stor. I dag fick vi en stor. I dag är det – igen – lätt att vara tacksam.

Hon. Ljuvlig. Det är sällan hennes ögom syns. Håll till godo!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s