Om man känner att äktenskapet är alldeles för starkt

I dag har jag skrivit historia. Inte så där så att historieböckerna för all framtid måste skrivas om, men nog så att min egen historia skrevs om en aning just i dag.

Jag har monterat en studsmatta. I princip helt utan hjälp.

Du kanske inte tycker det är någon stor grej, men i så fall känner du inte mig. Det sägs ju ibland att någon har tummen mitt i handen – jag är den som inte har någon tumme alls. Men i dag har jag monterat en studsmatta.

I arla morgonstund trodde jag att montering av studsmatta var något kul man kunde göra med familjen, i skrivande stund vet jag att en omonterad studsmatta är något man kan ta sig för om man känner att äktenskapet är alldeles för starkt och saknar utmaningar och konflikter. Och om man dessutom har löjligt mycket tid att avvara för att sätta relationen på prov och plocka in lite utmaning och konflikt. Det har betts många böner på prästgårdsgården i dag. Om vi säger så.

Men där är den nu. Mitt mästerverk. Hilde bad just om att få gå ut för första gången sedan… någonsin. Hon ville studsa. Bara det gör det värt det.

Glad midsommar!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s