Hypotetiska sorger i förskott

Jag hoppas det händer dig också ibland. Att du för en stund ser på dig själv och ditt liv liksom utifrån och konstaterar att det är orimligt bra. Att om det här vore en dramafilm så är det just precis nu något helt oväntat och helt fruktansvärt skulle hända.

Mig har det hänt rätt ofta på sistone. Efter en vår som präglades mest av att jag var ledsnare och lägre än på länge smakar min vanliga inställning till livet så orimligt gott.

I mitt liv just nu finns det tusen orsaker att vara tacksam. Jag kommer inte ihåg alla alla dagar, men jag försöker minnas så många som möjligt så ofta som möjligt.

Jag går inte heller omkring och tror att det är just precis nu något helt oväntat och helt fruktansvärt ska hända. Mitt liv är inte någon dramafilm och att ta ut hypotetiska sorger i förskott är kanske det dummaste man kan göra. Den dag det händer har man inget på kontot bara för att man inte njöt av de dagar då det mesta var bra.

Men jag tackar envist för att så väldigt mycket är så väldigt bra. De dagar det mesta är bra blir nämligen ännu bättre om de ramas in i tacksamhet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s