Den mamman och den hustrun

Jag är den mamman som tycker att det är otroligt skönt att ibland få pauser från barnen. Men jag är också den mamman som kan ägna en stor del av de pauserna åt att titta på bilder och videoklipp av barnen. Båda de berättelserna om mig är lika sanna och i någon mån lika viktiga. Så nu ligger jag här i gästrummet hos bästa vännerna och scrollar bland mina bilder och filmer.

Vilken hustru jag är? Nå, den som följer med hur det går i semifinalen ikväll. Ni som vet, ni vet.

Mitt gäng.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s