Den mamman och den hustrun

Jag är den mamman som tycker att det är otroligt skönt att ibland få pauser från barnen. Men jag är också den mamman som kan ägna en stor del av de pauserna åt att titta på bilder och videoklipp av barnen. Båda de berättelserna om mig är lika sanna och i någon mån lika viktiga. Så nu ligger jag här i gästrummet hos bästa vännerna och scrollar bland mina bilder och filmer.

Vilken hustru jag är? Nå, den som följer med hur det går i semifinalen ikväll. Ni som vet, ni vet.

Mitt gäng.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s